Laden...
Naar Facebook

Nieuws & Events

De Witte Trufel weken.
Wij willen onze klanten dit seizoen kennis laten maken met de " Witte truffel".
De witte truffel is de koningin onder de truffels.De geur en de smaak van de echte witte truffel is sensationeel, overweldigend en delicaat.
Beleef deze sensatie vanaf heden bij Sapori d'Italia als sublieme toevoeging bij de pasta of als verrijking bij het hoofdgerecht.

 

 

<< Gentilissimi clienti e amici >>

Ons restaurant Sapori d'Italia is samen met de 'grote broer' in Leidschendam - Raimondi's Villa Rozenrust - genomineerd door het Italië Magazine om beste Italiaan van Nederland te worden! Wilt u ons steunen om deze felbegeerde award in de wacht te slepen? Stem dan via www.italiemagazine.nl door op de roze button te klikken. 
De rest wijst vanzelf. 

 

Grazie mille.

 Team Sapori d' Italia

 Logo Restaurant Nominatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Gast en Gastheer Den Haag

Sapori d’Italia
Sapori D’Italia, Javastraat 7, is voortaan op maandag open en op zondag gesloten. Een keuze voor goed gastheerschap tegenover de kantoren rondom, verklaart een ontspannen bedrijfsleider Stanley. 
Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid om met een gezelschap vanaf 15 personen door de week en op zaterdag lunch te gebruiken, een belletje is voldoende tel. 070-3622092 “De gelegenheid om vergaderingen en gezelschappen te faciliteren, dat is een mogelijkheid die we bedrijven willen bieden. Je moet je aanpassen aan je omgeving”, vat de bedrijfsleider samen.
De signalen zijn duidelijk: “We zien hier steeds meer kantoormensen, vooral ook veel expats.”
De Italiaanse keuken van Sapori is al langer legendarisch in Den Haag met een gouden formule; “in principe voeren wij geen kaart”, klinkt het. Sapori serveert van alles iets: bruschetta, antipasti, twee pastasoorten, daarna vlees, vis of vegetarisch.
Een verrassing voor sommige gasten, maar ook: géén verplichting. Stanley: “Je moet je vrij voelen om alleen een los gerecht te bestellen. Zoiets is ook prima.” Er zijn veel redenen om soms weinig te willen eten, de Italiaanse ‘way of life’ is daar ontspannen over.
De familie Raimondi biedt behalve Sapori aan de Javastraat 7, de Villa Rozenrust aan de Veursestraatweg 104a in Leidschendam  als een droomlocatie voor meetings en feesten. Met een serre, een grote tuin en een eigen parkeerplaats. Dan het eten zelf even proberen; hoe gaat het Sapori d’Italia aan de Javastraat anno 2014?
Nu de kok uit Zuid-Italië komt, is het gevraagde bord pasta een ‘Spaghetti Vongole’ waar de vonken vanaf springen. Heerlijk op smaak met een pepertje. Jammer voor Calabrië, maar dáár missen ze een goede kok.Ach Italië: prachtig land maar wat er aan economie in het Zuiden is, is nog altijd volstrekt onvoldoende om de inwoners een fatsoenlijk bestaan te bieden.
Wat te doen? De rest van de wereld veroveren met grandioze gerechten. Info: www.saporiditalia.nl.
Posthoorn: Door A.P. Peeters
 
×